Πασκουάλ: «Ελέγξαμε το παιχνίδι»

Πασκουάλ: «Ελέγξαμε το παιχνίδι»

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός έλεγξε το παιχνίδι για περίπου 30 λεπτά, εξέφρασε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και επικράτησε εύκολα της Γκραν Κανάρια με 102-87 για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ. Έτσι, μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής των «πρασίνων», Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του τονίζοντας ότι οι παίκτες του έλεγχαν το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του.

Πιο αναλυτικά, ο Καταλάνος τεχνικός υποστήριξε: «Σίγουρα για περίπου 30 λεπτά παίξαμε καλό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση. Ελέγξαμε το παιχνίδι και για εμάς ήταν μια σημαντική νίκη».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Πασκουάλ είπε: «Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είχαμε μία δύσκολη βραδιά στο Μόναχο. Ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, παρά το γεγονός πως είχαμε 48 ώρες για να ετοιμαστούμε. Παίξαμε καλά στην άμυνα για 30 λεπτά και ήμασταν καλοί στην επίθεση. Είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει να βελτιωθούμε.

Λαμβάνοντας τα χαρακτηριστικά της Γκραν Κανάρια, είχαμε ως σκοπό να δούμε τους γκαρντ να φτάνουν στη ρακέτα. Οι παίκτες αντιλήφθηκαν σωστά το πλάνο μας και το εκτέλεσαν όπως έπρεπε».

Επίσης πρόσθεσε: «Παίξαμε 30 λεπτά καλά στην άμυνα, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχθήκαμε 32 πόντους. Η διαφορά που είχαμε μας επηρέασε πνευματικά, αλλά σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα».

Τέλος, ο Πασκουάλ μίλησε και για τον Γιώργο Παπαγιάννη, λέγοντας: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, το ετοιμάζουμε με διαφορετικό τρόπο. Προπονείται πολύ, δουλεύει πολύ και θα έχει τις ευκαιρίες του να μας βοηθήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ