Στενό μαρκάρισμα των Μπρούκλιν Νετς στον Βεζένκοφ

Στενό μαρκάρισμα των Μπρούκλιν Νετς στον Βεζένκοφ

Οι Νετς, έχουν ψηλά στη λίστα τους και παρακολουθούν στενά, τον φόργουορντ του Ολυμπιακού Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετά τη σεζόν 2014-2015, όταν και αγωνιζόταν για λογαριασμό του Άρη, έβγαζε το… ψωμί του στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα υπολόγιζε ο 23χρονος Βούλγαρος φόργουορντ καθώς δεν κατάφερε ποτέ να γίνει βασικός στους Μπλαουγκράνα και έβλεπε την καριέρα του να μένει στάσιμη.

Φέτος το καλοκαίρι όμως αποφάσισε να κάνει restart και να αφήσει την Βαρκελώνη για χάρη του Πειραιά και του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι δούλεψε πολύ τόσο την τεχνική όσο και το σώμα του και στα πρώτα ματς της σεζόν φαίνεται αισθητά βελτιωμένος.

Ο Βεζένκοφ στα τρία πρώτα ματς της Euroleague έχει σαφώς ανεβασμένους μέσους όρους, σκοράροντας 9,7 πόντους (61,1% εντός πεδιάς), κατεβάζοντας 3,3 ριμπάουντ και μοιράζοντας κάτι παραπάνω από 1 ασίστ ανά ματς.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «NetsDaily.com», οι Μπρούκλιν Νετς παρακολουθούν στενά την πρόοδο και τις εμφανίσεις του παίκτη του Ολυμπιακού, όπως επίσης και του Γάλλου Αϊζάια Κορντινιέ που αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Αντίμπ

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Σάσα προφανώς και έχουν ικανοποιήσει τα μέγιστα τους ιθύνοντες του scouting των Νεοϋορκέζων, με το δημοσίευμα να αφήνει ανοικτό το παράθυρο για κάποια κίνηση των Νετς στο μέλλον όσον αφορά τον Βεζένκοφ. Η ομάδα του Μπρούκλιν άλλωστε έχει τα δικαιώματα του παίκτη όσον αφορά το ΝΒΑ μιας και ήταν αυτή που τον επέλεξε στο Νο.57 του Draft του 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ