Ουόλτερς: «Αν παίξουμε σκληρά μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον οποιοδήποτε»

Ουόλτερς: «Αν παίξουμε σκληρά μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον οποιοδήποτε»

Αρκετά σίγουρος ότι η Ζαλγκίρις Κάουνας μπορεί να φύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ο Νέιτ Ουόλτερς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Την πεποίθηση ότι η Ζαλγκίρις Κάουνας μπορεί να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (26/10, 21:00), εξέφρασε ο Νέιτ Ουόλτερς σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Πέρα από τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, ο Αμερικανός γκάρντ μίλησε για την επιστροφή του στην διοργάνωση αλλά και για τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους.

Πιο αναλυτικά, ο 27χρονος άσος για την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα: «Πρώτα από όλα η Euroleague είναι μία σπουδαία διοργάνωση. Είναι η καλύτερη λίγκα στην Ευρώπη και ήθελα να επιστρέψω. Κατά την θητεία μου στην Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα ήμουν πολύ χαρούμενος, ο κόσμος ήταν απίθανος. Ήθελα να επιστρέψω στην Euroleague και ήμουν τυχερός είχα μία σπουδαία χρονιά πέρσι. Ευτύχησα να πάρω την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ με έναν σπουδαίο προπονητή και οργανισμό. Είναι μία πραγματικά εκπληκτική κατάσταση για εμένα»

Στην συνέχεια, ο Αμερικανός μίλησε για τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους λέγοντας: «Έμαθα πολλά και ακόμα μαθαίνω. Προφανώς, υπήρξε ένας σπουδαίος παίκτης και τώρα είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Με έχει διδάξει αρκετά πράγματα στο σύντομο διάστημα που βρίσκομαι εδώ. Μου ζήτησε να είμαι επιθετικός και νομίζω ότι αυτό βοηθάει πραγματικά. Με θέλει να είμαι επιθετικός και να μην σκέφτομαι τόσο πολύ».

Τέλος, ο Ουόλτερς μίλησε και για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό υποστηρίζοντας: «Είναι μία πραγματικά καλή ομάδα με ταλέντο. Πρόκειται να είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς γνωρίζουμε ότι κάθε εβδομάδα θα έχουμε έναν σκληρό αντίπαλο. Θα είναι απαιτητικό, πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά, να «τρέξουμε» τα συστήματά μας και θα δούμε τι θα συμβεί. Νομίζω ότι αν παίξουμε σκληρά, ομάδικα μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε στην Euroleague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ