Ντεσόν Τόμας: «Η Ζαλγκίρις δεν σου επιτρέπει να… αποκοιμηθείς»

Ντεσόν Τόμας: «Η Ζαλγκίρις δεν σου επιτρέπει να… αποκοιμηθείς»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι όσο πιο πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας, εξέφρασε ο ΝτεΣόν Τόμας σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στην Ζαλγκιρίς, εξέφρασε ο ΝτεΣόν Τόμας σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υποστήριξε ότι η ομάδα του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους δεν είναι μία ομάδα που μπορείς να αποκοιμηθείς κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στην εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε την προηγούμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Πιο αναλυτικά, ο ΝτεΣόν Τόμας τόνισε: «Πρέπει να μπούμε μέσα να παίξουμε στο στυλ μας. Είναι καλή ομάδα, δεν κάνει πολλά λάθη, παίζει σκληρά. Ξέρω ότι στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός είχε αμφίρροπα ματς μαζί της, υπήρξαν δύσκολες αναμετρήσεις. Ο στόχος είναι να βγάλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ένταση. Ξέρουμε τι κάνουν ατομικά και ως ομάδα. Η Ζαλγκίρις δεν είναι μία ομάδα που μπορείς να αποκοιμηθείς. Είδατε τι έκανε πέρυσι σε ολόκληρη τη σεζόν. Είναι σημαντικό να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι, τη μεγαλύτερη που μπορούμε να βγάλουμε»

Τέλος, o 27χρονος άσος σχολίασε και το κακό ποσοστό στο τρίποντο που έχει ο Παναθηναϊκός λέγοντας: «Είναι νωρίς για να μας απασχολεί. Θα συνεχίσουμε να σουτάρουμε με αυτοπεποίθηση και πιστεύω θα μας βγει. Βάζουμε πολλούς πόντους και χωρίς τα τρίποντα και πρέπει να συνεχίσουμε αναλόγως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ