Παπαπέτρου: «Δεν υπάρχει δικαιολογία»

Παπαπέτρου: «Δεν υπάρχει δικαιολογία»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στην κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά

Καμία διάθεση να ψάξει δικαιολογίες δεν είχε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αναφέρθηκε στα πολλά λάθη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πρέπει να βγει απ’ όλους μας εγωισμός και να το δείξουμε μέσα στο παρκέ».

Αναλυτικά όσα είπε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού: «Έχουμε δυνατή έδρα, αυτό δεν αλλάζει. Αν δεν παίζεις καλά θα χάσεις από όλους. Επιτρέψαμε στην Ζαλγκίρις να ελέγξει το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Κάναμε πολλά λάθη συγκέντρωσης. Δεν βάλαμε τα σουτ. Έτσι ήρθε η ήττα. Η παράταση κρίθηκε σε ένα σουτ. Κάναμε και εκεί λάθος και χάσαμε εν τέλει. Δεν υπάρχει δικαιολογία.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Έχουμε ένα πλάνο, αλά δεν το βγάλαμε στο παρκέ. Θα κοιτάξουμε τη συνέχεια. Δεν είμαστε εδώ για να χάνουμε και να μας χειροκροτάνε, είμαστε εδώ να κερδίζουμε. Μας πονάει η ήττα, αλλά συνεχίζουμε. Πρέπει να βγει απ’ όλους μας εγωισμός και να το δείξουμε μέσα στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ