Για την υπέρβαση στη Μόσχα ο Ολυμπιακός

Για την υπέρβαση στη Μόσχα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται (19:00) στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague, σε ένα παιχνίδι όπου οι ερυθρόλευκοι θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους και θα κυνηγήσουν χωρίς άγχος την υπέρβαση.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:00) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague, στο δυσκολότερο παιχνίδι των ερυθρόλευκων στη διοργάνωση. Θεωρητικά όμως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πιο εύκολο παιχνίδι της σεζόν για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς η ΤΣΣΚΑ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν στη Megasport Arena χωρίς κανένα απολύτως άγχος και καμία πίεση, διότι έχουν πετύχει ήδη τον στόχο τους και με το παραπάνω στα πρώτα τέσσερα ματς και πάνε στη Μόσχα για την υπέρβαση που θα τους βάλει σε θέση ισχύος για την τετράδα. Από τη μία με νίκη θα έχουν κάνει τρία διπλά σε έδρες που δύσκολα θα πάρουν οι υπόλοιπες ομάδες, ενώ σε περίπτωση ήττας δεν αλλάζει κάτι, διότι αναμφίβολα μια ήττα στη Ρωσία είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Μπλατ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά και στον Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ από την άλλη ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έχει στη διάθεσή του τον Τζόελ Μπολομπόι ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα βρει στον δρόμο του τους πρώην ερυθρόλευκους Κάιλ Χάινς, Οθέλο Χάντερ και Ντάνιελ Χάκετ, οι οποίοι αγαπήθηκαν όσο λίγοι στο λιμάνι, ενώ σε περίπτωση που οι Πειραιώτες φύγουν με το τεράστιο διπλό από τη Μόσχα θα έχουν το ίδιο ρεκόρ με την ΤΣΣΚΑ . Παράλληλα θα πετύχουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη επί της ρώσικης αρκούδας μετά από 10 χρόνια και τον προημιτελικό του 2008.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός, Ντάνι Ιερεθουέλο, ο Γερμανός, Ρόμπερτ Λότερμόζερ και ο Πορτογάλος Σέρχιο Σίλβα.

Αναλυτικά σημερινό το πρόγραμμα:

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός (19:00)
Μπασκόνια – Νταρουσάφακα (19:30)
Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν (19:45)
Μπαρτσελόνα – Μακάμπι (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ