Πασκουάλ: Ο Παπαπέτρου θα απολαύσει το παιχνίδι

Πασκουάλ: Ο Παπαπέτρου θα απολαύσει το παιχνίδι

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την πρώτη «μάχη» του διεθνούς φόργουορντ απέναντι στην πρώην ομάδα του

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στην πρώτη «μάχη» των δύο «αιωνίων» αντιπάλων για φέτος και ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε πρώτα από όλα στον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο 24χρονος φόργουορντ για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του και αναμφίβολα τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα πάνω του. «Είναι σαν κόλπο, κάθε ματς είναι σαν τελικός στην Ευρωλίγκα. To προηγούμενο ματς ήταν πολύ κρίσιμο. Είναι σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στην καριέρα μας θα έχουμε τέτοια ματς με την παλιά ομάδα. Είναι πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, πιστεύω ο Παπαπέτρου θα είναι έτοιμος. Θα απολαύσει το παιχνίδι και θα μας βοηθήσει. Με ξέρετε δύο χρόνια.  Πάντα ψάχνουμε να βρούμε πράγματα, λύσεις. Θα συνεχίσουμε έτσι. Μπορεί ο Παππάς, ο Λάνγκφορντ, ο Λεκαβίτσιους να δώσουν διαφορετικά στοιχεία. Παίζουμε καλύτερα τελευταία. Δεν είμαστε αποτελεσματικοί στο τρίποντο και πρέπει να το βελτιώσουμε. Με τον Προμηθέα μία σκληρή ομάδα για 30′ είχαμε ένα λάθος.

Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά από την ατομική παράδοση. Το παρελθόν μένει παρελθόν, στις 21:00 δεν θα υπάρχει πια. Είναι μεγαλύτερη η αναμέτρηση. Δεν έχει σημασία. Θα προσπαθήσουμε, θα το απολαύσουμε και θέλουμε να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ