Ουίλιαμς-Γκος: «Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Καλάθη»

Ουίλιαμς-Γκος: «Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Καλάθη»

Ανυπόμονος για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος σε δηλώσεις που παραχώρησε, ενώ ανέφερε ότι η αντιμετώπιση του Νικ Καλάθη είναι μια πρόκληση για εκείνον.

Το δικό του σχόλιο για το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό έκανε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, τονίζοντας ότι ο έλεγχος των ριμπάουντ αλλά και ο περιορισμός των λαθών θα είναι κομμάτια του παιχνιδιού που θα κάνουν την διαφορά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τον Νικ Καλάθη, αλλά και για το διάστημα που βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους».

Πιο αναλυτικά, ο γκάρντ του Ολυμπιακού μίλησε για:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: Σίγουρα θα είναι μία καυτή ατμόσφαιρα με πολλή φασαρία. Είναι μία τεράστια «μάχη» από μόνη της, έχω κάποια εμπειρία, λόγω τέτοιων αγώνων στη Σερβία. Θα πρέπει να κάνουμε σωστά όλα τα μικρά πράγματα, όπως τα ριμπάουντ και οι δεύτερες επιθέσεις, να προστατέψουμε την μπάλα και να αποφύγουμε τα λάθη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Για τον Νικ Καλάθη: «Κάθε ομάδα στην Euroleague έχει σπουδαίους γκαρντ, ο Νικ είναι ένας από αυτούς. Πάντα μου αρέσει να έχω τέτοιους αντιπάλους και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω. Θα είναι μία πρόκληση για μένα».

Για το διάστημα που είναι στον Ολυμπιακό:«Όσο περνάει ο καιρός νιώθω όλο και καλύτερα. Το ήξερα πως θα μου έπαιρνε λίγο χρόνο, όμως τώρα νιώθω όλο και πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλω να βελτιώνομαι εβδομάδα με την εβδομάδα».

Τέλος, ο Αμερικανός γκάρντ τόνισε: «Το να έχεις την μπάλα στα χέρια σου είναι και θέμα αυτοπεποίθησης και εγώ με τη σειρά μου ήρθα εδώ γι’ αυτό το λόγο. Παίρνω αποφάσεις, αυτό θέλει η ομάδα από εμένα, βλέπω πολλά βίντεο και θέλω να προσθέτω κάθε εβδομάδα όλο και περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ