Μπόγρης: «Να κλείσουμε τον κακό κύκλο απέναντι στην Μπάγερν»

Μπόγρης: «Να κλείσουμε τον κακό κύκλο απέναντι στην Μπάγερν»

Ο Έλληνας σέντερ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια να κοιτάξει πίσω και πρέπει να δει την επόμενη μέρα μετά τις συνεχόμενες ήττες.

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται ο Ολυμπιακός και τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα έχουν φθείρει και την ηρεμία της ομάδα.

Ο πάντα αισιόδοξος από την μεριά του, Γιώργος Μπόγρης, κατά την αναχώρηση της ομάδας του Πειραιά για το Μόναχο και την αναμέτρηση με την Μπάγερν, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να κάνουν την επανεκκίνηση τους και να κοιτάξουν μπροστά.

Ο Έλληνας σέντερ αρχικά είπε: «Σίγουρα, υπάρχει τρομερή πίεση, είναι μια κακή περίοδος για εμάς τώρα. Θέλουμε, ωστόσο, να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο και να το κάνουμε ξεκινώντας απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει στοχευμένα και έχει δυναμισμό. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε ακόμα. Έχω δει ότι είναι σκληρή ομάδα με γερά κορμιά στη φροντ λάιν, όπου προσπαθούν να παίξουν ξύλο, αλλά δεν διαθέτει τόσο αθλητικά γκαρντ. Αυτό μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία να τρέξουμε σε μια έδρα δυνατή, απέναντι σε μια ομάδα που είναι διψασμένη για επιτυχία. Μετά τα κακά αποτελέσματά μας δεν υπάρχει περιθώριο, πρέπει να αντιδράσουμε, να νικήσουμε, να έρθει ο κόσμος την Πέμπτη (22/11) με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα σερί τώρα που φτιάχνει το πρόγραμμα».

Για τις δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο -αυτό της Ευρωλίγκας– χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο δεύτερο ημίχρονο και μας έλειπε η σκληράδα να κερδίσουμε τις επαφές. Τα είκοσι ριμπάουντ διαφορά είναι απαγορευτικά σε αυτό το επίπεδο. Στο δεύτερο παιχνίδι, στην άμυνα είχαμε ένα καλά στοχευμένο πλάνο, αλλά ήμασταν πολύ άστοχοι και στο τέλος δώσαμε την ευκαιρία να μας πάρει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Είναι Νοέμβριος ακόμα, ελπίζω να ήταν αυτό το μάθημα που πήραμε, ώστε να καταφέρουμε να βάλουμε τις βάσεις για την Ευρωλίγκα που μας ενδιαφέρει τώρα και να δούμε αργότερα πώς θα εμφανιστούμε με σωστό τρόπο στο πρωτάθλημα».

Για τις αντιδράσεις του στα παιχνίδια δήλωσε: «Μια ζωή έτσι ήμουν. Πάντα δένομαι με τις ομάδες μου, πάντα παίζω με πάθος. Παίρνω αδρεναλίνη από αυτό. Τα περισσότερα τα κάνω και με χιούμορ, γιατί αυτές τις καταστάσεις έτσι πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε. Είναι η μόνη απάντηση. Το να βάλεις το κεφάλι κάτω δεν είναι ο τρόπος μου. Το χιούμορ και το πάθος είναι. Εάν νικούσαμε θα ήταν καλύτερα, βέβαια. Τώρα, όλοι λένε τι πανηγυρίζει έτσι, ενώ άμα νικούσαμε θα έλεγαν τι ωραία που πανηγυρίζει ο Γιωργάρας. Πίστευα ότι θα βοηθούσα ψυχολογικά τους συμπαίκτες μου με αυτόν τον τρόπο. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και στο τέλος της σεζόν εμείς θα είμαστε χαρούμενοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ