Γκιστ: «Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα στη Euroleague»

Γκιστ: «Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα στη Euroleague»

Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι οι πράσινοι έχουν αφήσει πίσω τα προηγούμενα παιχνίδια της Euroleague και κοιτούν μόνο αυτά που έρχονται, με αρχή την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Τζέιμς μιλώντας για την αναμέτρηση υποστήριξε ότι οι πράσινοι έχουν αφήσει πίσω τους τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων» και κοιτούν μόνο την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Για το μέτριο ξεκίνημα στην Euroleague ο Αμερικανός τόνισε ότι κλειδί για την ανάκαμψη είναι η κοντή μνήμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ:

«Ήταν ένα παιχνίδι. Ήταν καλό που κερδίσαμε, αλλά πρέπει να φτιάξουμε ένα νικηφόρο σερί. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι.

Για την επιστροφή του Σίνγκλετον ως αντίπαλος: «Τώρα σκέφτομαι το πώς θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα. Δεν σκέφτομαι τα πρόσωπα. Θα επικεντρωθώ στο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα. Θα είναι σκληρό παιχνίδι με υψηλή ένταση. Πρέπει να εστιάσουμε πλήρως εκεί και να παλέψουμε».

Για την μέχρι τώρα πορεία στη Euroleague: «Κοιτάζοντας τα παιχνίδια που χάσαμε είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Το κλειδί είναι η κοντή μνήμη. Κάθε μέρα πρέπει να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα στις υποχρεώσεις μας. Αφήνουμε πίσω τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα. Έχουμε πολλά διαδοχικά παιχνίδια μπεροστά μας. Από εχθές έχουμε κάνει σκάουτινγκ και το βράδυ θα δω περισσότερες στιγμές της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα παραδοσιακά είναι μια σπουδαία ομάδα. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου. Θα είναι ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ