Τέιλορ: «Ριμπάουντ και άμυνα τα κλειδιά στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Τέιλορ: «Ριμπάουντ και άμυνα τα κλειδιά στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο 29χρονος φόργουορντ μίλησε για τη μάχη της ισπανικής ομάδας με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο ΣΕΦ οι Μαδριλένοι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη φετινή Ευρωλίγκα και σε 8 παιχνίδια έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Οι πρωταθλητές Ευρώπης το βράδυ της Πέμπτης θα αγωνιστούν στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Τζέφρι Τέιλορ να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός άσος, οι Μαδριλένοι θα πρέπει να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στον τομέα των ριμπάουντ, αλλά και στο κομμάτι της άμυνας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ισπανική ομάδα στο ΣΕΦ, τονίζοντας ότι οι Ελληνες φίλαθλοι δημιουργούν πολύ θόρυβο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η ομάδα πάει καλά… Έχουμε καλά αποτελέσματα. Πάντα η κατάσταση είναι δύσκολη όταν έχουμε μπροστά μας διπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα όμως είμαστε μια ομάδα με μεγάλο ρόστερ και είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Το ριμπάουντ θα είναι ένα από τα «κλειδιά» της αναμέτρησης. Πρέπει, επίσης, να παίξουμε καλή άμυνα. Η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι πάντα απίστευτη, ο κόσμος κάνει πολύ θόρυβο όμως στο τέλος αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που κάνουν οι παίκτες στο γήπεδο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ