Η σωστή κατεύθυνση του Μπλατ και η… Μισέλ Ομπάμα

Η σωστή κατεύθυνση του Μπλατ και η… Μισέλ Ομπάμα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν για άλλη μία φορά απολαυστικός σε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε ακόμα και στους παγκόσμιους ηγέτες και την γυναίκα του πρώην πλανητάρχη, Μπάρακ Ομπάμα.

Από τον κόσμο του Ολυμπιακού και την απορία των λίγων ερωτήσεων των δημοσιογράφων μετά τη νίκη επί της Ρεάλ, στη Μισέλ Ομπάμα! Ο λόγος; Ο Ντέιβιντ Μπλατ για άλλη μία φορά ήταν απολαυστικός σε συνέντευξη Τύπου και μετά το παιχνίδι με τους Μαδριλένους δήλωσε: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλαθλους μας που ήρθαν και μας στήριξαν να κάνουμε την εμφάνιση που χρειαζόταν για να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Σε οχτώ μέρες παίξαμε με την Φενέρμπαχτσε, τον Παναθηναϊκό, την Μπάγερν Μονάχου και την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι εύκολη δουλειά για κανέναν. Ο χαρακτήρας και η απόδοση που δείξαμε είναι μεγάλο σημάδι για αυτή την ομάδα».

Αναφορικά με το ότι για ώρα έπαιξε ο Ολυμπιακός με τρεις γκαρντ τόνισε: «Πρώτα από όλα έχεις δίκιο, οι τρεις γκαρντ ήταν πολύ καλοί σήμερα, Νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε πως ο Στρέλνιεκς ήταν έξω για ένα μήνα. Δύσκολο να παίξεις καλά, όταν δεν παίζεις. Και χρειάζεται και χρόνος για να προσαρμοστεί και να επανέλθει στο σημείο που μπορεί. Θυμάμαι μετά τον δεύτερο αγώνα με τον Παναθηναϊκό ρωτήθηκα για τον Γκος και αν ήταν αυτός που περίμενα και είπα «θέλει χρόνο για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο».  Δεν έχει ξαναπαίξει στην Ευρωλίγκα. Ήταν όμως η πρώτη μας επιλογή οπότε πιστεύω σ’ αυτόν πάρα πολύ. Κι αν δεις το σημερινό παιχνίδι ο Γκος και ο ΛεΝτέι, δύο ρούκις στην Ευρωλίγκα, να έχουν τέτοια απόδοση, σημαίνει πως επιλέξαμε καλόύς παίκτες. Είναι μέρος της διαδικασίας. Καταλαβαίνουμε πως χρειαζόταν χρόνο και θα υπάρχουν πάνω-κάτω. Είναι σκληρή λίγκα και θέλουμε να τους βοηθήσουμε να ανταποκριθούν στις δυνατότητές τους και να γίνουν αυτό που θέλουμε και μπορούν να είναι».

Από τη μεριά του τόνισε ότι: «Είμαστε σε μια διαδικασία να χτίσουμε μια πραγματικά καλή ομάδα. Μπορείς να ευχηθείς όσο θες να κάνουν όλα «κλικ» και να δέσουν άμεσα, να καταλάβουν όλοι το ρόλο τους και τη θέση τους. Αλλά δεν είναι ρεαλιστικό αυτό. Πρέπει να περάσεις μέσα από τη φωτιά πριν μαθεις τι πρέπει να κάνεις. Δώσαμε τέσσερα υψηλότατου επιπέδου παιχνίδια. Δεν είναι και λίγο. Είναι καλό σημάδι αυτό που έγινε αυτές τις μέρες. Δείχνει πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είμαστε εκεί ακόμη, αλλά είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Από την δική μου πλευρά μπορώ να σας πω πως δεν είχαν πέσει σε βαθιά κατάθλιψη με τις ήττες, εντάξει σε μια ελαφριά μόνο, ούτε και τώρα με δύο νίκες είμαι ενθουσιασμένος. Είναι ένα μικρό κομμάτι όλο αυτό από όσα κρύβει η χρονιά».

Ερωτήσεις άλλες δεν υπήρχαν, αλλά ο Μπλατ είχε όρεξη να πει κι άλλα. «Ρωτήστε με… Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό δέχθηκα πόσες ερωτήσεις. Νικήσαμε ότι θέλετε. Θα απαντήσω. Ακόμη και για την πολιτική κατάσταση στην Μέση Ανατολή! Δεν πάμε καλά γενικότερα στον κόσμο να ξέρετε. Με τους ηγέτες που έχουμε… Κρίμα που δεν έβαλε η Μισέλ Ομπάμπα υποψηφιότητα γιατί θα την ψήφιζα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ