Μιλουτίνοφ: «Όλοι στην ομάδα ξέρουν ότι είμαι ο καλύτερος στα τρίποντα»

Μιλουτίνοφ: «Όλοι στην ομάδα ξέρουν ότι είμαι ο καλύτερος στα τρίποντα»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη επί της Ρεάλ, για την κόντρα με τον Ταβάρες, αλλά και για το ποσοστό του στα τρίποντα τονίζοντας πως είναι ο κορυφαίος σουτέρ του Ολυμπιακού.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ένας από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού, στην νίκη των Πειραιωτών επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρβος σέντερ με δηλώσεις του μετά το παιχνίδ με τη βασίλισσα μίλησε για τη σημασία της νίκης, αλλά και για το… ποσοστό του στα τρίποντα που είναι το κορυφαίο με διαφορά στην ομάδα των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά ο Μιλουτίνοφ μίλησε:

Για το παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ: «Πρώτα απ’ όλα στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά επιθετικά, σκοράραμε πολύ και γι’ αυτό είχαμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξέραμε πως θα επιστρέψουν στο παιχνίδι, γιατί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όταν επέστρεψαν αρχίσαμε να παίζουμε άμυνα πολύ καλύτερα και γι αυτό πήραμε τη νίκη στο τέλος».

Για τον Ταβάρες: «Είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Είναι τεράστιος. Είναι από τους πιο δύσκολους παίκτες να μαρκάρεις στην Ευρωλίγκα. Πηγαίνει για το επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να κάνει μποξ άουτ δυνατά. Είνα δύσκολο να τον μαρκάρεις στο ποστ. Δεν είμαι μόνο εγώ. Με βοήθησαν πολύ και οι συμπαίκτες μου σήμερα. Στο τέλος το πιο σημαντικό είναι η νίκη».

Για την νίκη: «Σίγουρα η νίκη αυτή μας βοηθάει ψυχολογικά. Καταφέραμε να δείξουμε τον χαρακτήρα μας στο Μόναχο και σήμερα. Οι δύο νίκες αυτές μας βοηθάνε με τον χαρακτήρα και την αυτοπεποίθηση μας».

Για την άποψη των άλλων για τον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω τι λένε για εμάς. Ξέρω πως είμαστε καλή ομάδα, πιστέυουμε σε εμάς και ξέρουμε εμέις πόσο καλοί είμαστε. Αν λένε για εμάς ότι δεν παίζουμε καλά, αυτό μας κάνει να παίζουμε ακόμη καλύτερα».

Για τον Τίμα που εμφανίστηκε εκείνη τη στιγμή και αν του αρέσει: «Αν πασάρει την μπάλα μ’ αρέσει, αν θέλει να σουτάρει όχι».

Για το αν ξανασουτάρει τρίποντο: «Είμαι ο καλύτερος στα τρίποντα… Όλοι στην ομάδα το ξέρουν αυτό. Κάνουμε πολλά σουτ στην προπόνηση. Δεν νομίζω πως θα το ξανακάνω, Θα προσπαθήσω να παίξω όπως πάντα. Δεν είναι η δουλειά μου να σουτάρω. Ίσως να αρχίσω. Όλοι ξέρουν στην ομάδα πως έχω 100% στα τρίποντα και θέλω να κρατήσω το ποσοστό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ