ΛεΝτέι: Εσπασε το ρεκόρ στην ιστορία του Ολυμπιακού στο index!

ΛεΝτέι: Εσπασε το ρεκόρ στην ιστορία του Ολυμπιακού στο index!

Η εμφατική παρουσία του ΛεΝτέι στο ματς με τη Μπουντούτσνοστ, χάρισε αρκετά προσωπικά ρεκόρ στον Αμερικανό. Σημαντικότερο αυτό στο σύστημα index με την επίδοση των 42 βαθμών να αποτελεί την κορυφαία στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα!

Ο Ζακ ΛεΝτέι πραγματοποίησε εμφάνιση… ζωής κόντρα στη Μπουντούτσνοστ, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στο εντυπωσιακό 92-70 επί τον Μαυροβούνιων.  Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν εκπληκτικός, καθώς σε 21:16 που έμεινε στο παρκέ, πέτυχε 28 πόντους με 7/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 8/9 βολές, κατέβασε 9 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και κέρδισε 8 φάουλ!

Με αυτή την επίδοση έσπασε τα περισσότερα προσωπικά ρεκόρ του στην Ευρωλίγκα, έστω κι αν η καριέρα του σε αυτή είναι  σύντομη. Σημαντικότερο αυτό της παραγωγικότητας, καθώς με τους 28 πόντους που σημείωσε, το διπλασίασε! Το προηγούμενο ήταν οι 14 πόντοι που είχε πετύχει κόντρα στη Χίμκι.

Ακόμη πιο σπουδαία επίδοση όμως κατέγραψε στο σύστημα αξιολόγησης, δηλαδή το index rating.  Το 42 που κατέγραψε αποτελεί την κορυφαία επίδοση στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα!

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του Ολυμπιακού ήταν οι 41 βαθμοί και ανήκε σε τρεις ερυθρόλευκους. Συγκεκριμένα στους Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, στο ματς κόντρα στην Πρόκομ (21/11/07), Άντρια Ζίζιτς απέναντι στη Μακάμπι (5/1/06) και τον Μαρκί Πέρι κόντρα στην Τσιμπόνα (6/1/05).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ