Ουάιτ: «Σπουδαίος παίκτης ο Πρίντεζης, από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα»

Ουάιτ: «Σπουδαίος παίκτης ο Πρίντεζης, από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα»

Ο άσος της Ζαλγκίρις μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και υποκλίθηκε στο μεγαλείο του «ερυθρόλευκου» φόργουορντ.

Το εγκώμιο του Γιώργου Πρίντεζη έπλεξε ο Άαρον Ουάιτ, με τον Αμερικανό φόργουορντ της Ζαλγκίρις να χαρακτηρίζει τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού ως έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρωλίγκα. «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τον αντιμετωπίσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ενόψει της αυριανής μάχης (6/12, 20:00) των δύο ομάδων στο Κάουνας για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε για τον Πρίντεζη: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκας. Θα είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε. Θα είναι μία ομαδική προσπάθεια. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τον αντιμετωπίσουμε».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Έχει έναν νέο προπονητή και παίζουν με διαφορετικό σύστημα, οπότε θα είναι λίγο διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με εκείνα των πλέι οφ της περσινής σεζόν. Είναι ένα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι και ανυπομονούμε για αυτό».

Για τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ήταν η πρώτη εντός έδρας για την ομάδα του Κάουνας στην φετινή Ευρωλίγκα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κι έφυγε ένα βάρος από τους ώμους μας. Υπήρχαν παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη. Όπως πάντα οι φίλαθλοί μας μάς βοήθησαν. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς να αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Οι φίλαθλοι μάς υποστηρίζουν σε όλη την διάρκεια της σεζόν και μας αρέσει να αγωνιζόμαστε μπροστά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ