Το… καρμπόν του ΟΑΚΑ (vid)

Το… καρμπόν του ΟΑΚΑ (vid)

Οι Ερυθρόλευκοι στον αγώνα με την Ζαλγκίρις, όπως και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (48-41), προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (48-40), αλλά στο δεύτερο κατέρρευσαν και έφυγαν με σκυμμένα τα κεφάλια από το παρκέ.

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν για μια ακόμα φορά όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησαν φανταστική εμφάνιση και με όπλο τους την πολύ καλή ευστοχία έξω από τη γραμμή του τριπόντου προηγήθηκαν με 48-40. Οι Πειραιώτες στις δύο πρώτες περιόδους πέτυχαν 10 τρίποντα και χωρίς υποπέσουν σε κανένα λάθος πήγαν με το +8 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο, ωστόσο, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην, με τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να ρίχνουν κατακόρυφα την απόδοσή τους και τους Λιθουανούς να παίρνουν τα ηνία του αγώνα. Το ποσοστό στα τρίποντα έπεσε δραματικά (50%, 13/26), οι Ερυθρόλευκοι υπέπεσαν 16 λάθη και γνώρισαν την ήττα στη «Zalgirio Arena» με 83-75. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε διπρόσωπος και έχασε την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας.

Το ματς στο Κάουνας έμοιαζε πολύ με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όταν οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 48-41, αλλά στο τέλος ηττήθηκαν με 93-80. Και στα δύο παιχνίδια οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το προβάδισμα που πήραν στο πρώτο ημίχρονο και η κόρνα της λήξης τους βρήκε με σκυμμένα τα κεφάλια.

Μάλιστα, τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όσο και στο αποψινό παιχνίδι, πρώτος σκόρερ για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού ήταν ο Πρίντεζης. Στο ΟΑΚΑ πέτυχε 26 πόντους και στη «Zalgirio Arena» 18. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο δήμιος του Ολυμπιακού και αυτός που έδωσε το έναυσμα για την «πράσινη» αντεπίθεση ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (12π.), ενώ στο αποψινό ματς αυτός που πλήγωσε τους Ερυθρόλευκους και έδωσε ώθηση στην Ζαλγκίρις ήταν ο Γκριγκόνις (19π.)

https://www.youtube.com/watch?v=9Pu-DB20C0E

Τα δύο παιχνίδι ήταν… καρμπόν, με τους Πειραιώτες να γκρεμίζουν στο δεύτερο μέρος ό,τι έχτισαν στο πρώτο. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έπαθε καθίζηση στο δεύτερο 20άλεπτο και έφυγε με άδεια τα χέρια τόσο από το ΟΑΚΑ όσο και από τη Λιθουανία. Ο Ολυμπιακός εμφάνισε και πάλι το σύνδρομο του δεύτερου ημιχρόνου και γυρίζει με άδειες τις αποσκευές του από το Κάουνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ