Κεμζούρα: «Πολύ κακό το τρίτο δεκάλεπτο, κάναμε πολλά λάθη»

Κεμζούρα: «Πολύ κακό το τρίτο δεκάλεπτο, κάναμε πολλά λάθη»

Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την ήττα από την Ζαλγκίρις και έκανε ειδική μνεία στο κακό τρίτο δεκάλεπτο των Πειραιωτών, αλλά και στα πολλά λάθη που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι.

Στα πολλά λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο άμεσος βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, μετά την ήττα των Πειραιωτών από την Ζαλγκίρις με 83-75.

Ο Λιθουανός τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχασαν τη συγκέντρωσή τους και έκαναν σε 16 λάθη, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα. «Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πάρα πολύ κακό», πρόσθεσε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, ανέφερε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να κοιτάξουν τι πήγε στραβά, να διορθώσουν τα λάθη τους και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα ματς.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Δεν ήμασταν σκληροί. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση και την σκληράδα μας. Κάναμε 16 λάθη στο δεύτερο ημίχρονο και το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πάρα πολύ κακό και αυτό μας κόστισε την ήττα. Θα δούμε τι έγινε στραβά και θα το διορθώσουμε. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ