Μπαρτζώκας: «Η Μακάμπι παίζει καλύτερα τον τελευταίο καιρό»

Μπαρτζώκας: «Η Μακάμπι παίζει καλύτερα τον τελευταίο καιρό»

Ο τεχνικός της Χίμκι μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με την Μακάμπι και στάθηκε στην βελτίωση που έχει επιδείξει η ομάδα του Ισραήλ από τη στιγμή που ανέλαβε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες ταξίδεψε η Χίμκι στο Ισραήλ, για την αυριανή αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Μπαρτζώκας στον αγώνα με τους Ισραηλινούς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σβεντ και Γκιλ. Ο Ελληνας τεχνικός μιλώντας για το ματς με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, τόνισε ότι η Μακάμπι τον τελευταίο καιρό έχει ανεβάσει την απόδοσή της, δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην οργάνωση και παίζει πολύ καλύτερα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα συγκριτικά με ό,τι πράξαμε στα δύο τελευταία ματς και να αγωνιστούμε καλά στην έδρα μας για να κερδίσουμε. Αυτή την στιγμή η Μακάμπι παίζει καλύτερα. Έχουν διαφοροποιήσει λίγο τον τρόπο που παίζουν, όχι σε τόσο γρήγορο ρυθμό αλλά με περισσότερο έλεγχο του αγώνα και οργάνωση στην επίθεση. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα ματς 40 λεπτών και χρειάζεται να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ