Μπόγρης: «Συγκλονιστική άμυνα, x-factor ο Μιλουτίνοφ»

Μπόγρης: «Συγκλονιστική άμυνα, x-factor ο Μιλουτίνοφ»

Ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα και υποκλίθηκε στον Σέρβο σέντερ, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Γιώργος Μπόγρης, μετά την εκτός έδρας νίκη των Πειραιωτών επί της Μπαρτσελόνα με 69-60. «Παίξαμε συγκλονιστική άμυνα, γι’ αυτό κερδίσαμε με αυτή τη διαφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά και υποκλίθηκε στον Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Ήταν x-factor η δουλειά του Μιλουτίνοφ στον Τόμιτς». Παράλληλα, τόνισε ότι για να έχει ουσία η σημερινή νίκη θα πρέπει οι Ερυθρόλευκοι να κερδίσουν την Πέμπτη την Γκραν Κανάρια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Πιστεύω πως είναι μια τεράστια νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Η Μπαρτσελόνα είχε κακά αποτελέσματα, περιμέναμε να αντιδράσει. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας καλύτερα από ποτέ. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ τον αντίπαλο, αυτό είναι το σημαντικό. Δείχνει τρομερό χαρακτήρα η ομάδα εκτός έδρας φέτος. Αυτό θα μας εδραιώσει στις κορυφαίες θέσεις. Για να κάνουμε ταμείο για το σημερινό πρέπει να πάρουμε το ματς – κλειδί της Πέμπτης».

Για την άμυνα του Ολυμπιακού: «Ήταν καλή η εμφάνιση στην άμυνα. Μείναμε στο πλάνο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Κάναμε λάθη βέβαια. Παίξαμε συγκλονιστική άμυνα, γι’ αυτό κερδίσαμε με αυτή τη διαφορά. Τους κόψαμε τη δημιουργία στα pick ‘n roll. Ήταν x-factor η δουλειά του Μιλουτίνοφ στον Τόμιτς. Τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε ενέργεια στο επιθετικό ριμπάουντ. Ελπίζω να βγάλουμε την ίδια ενέργεια και να έχουμε περισσότερες κατοχές και στα επόμενα ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ