Σφαιρόπουλος: «Σπουδαίος προπονητής ο Μπαρτζώκας»

Σφαιρόπουλος: «Σπουδαίος προπονητής ο Μπαρτζώκας»

Ο τεχνικός της Μακάμπι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Χίμκι ενόψει της αποψινής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Τελ Αβίβ.

Μάχη Ελλήνων προπονητών θα έχουμε απόψε το βράδυ στο Τελ Αβίβ, όπου η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα υποδεχθεί την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο τεχνικός της Μακάμπι στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τη ρώσικη ομάδα, τόνισε ότι η Χίμκι διαθέτει ταλαντούχους παίκτες και επισήμανε ότι ο Μπαρτζώκας είναι ένας σπουδαίος προπονητής.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Η Χίμκι διαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να «τρέξουν» στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να «διαβάσουμε» το παιχνίδι τους και να παίξουμε έξυπνα. Θέλουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας, πιστεύουμε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Ο Μπαρτζώκας χρησιμοποιεί διαφορετικά είδη άμυνας, ενώ πρέπει να περιορίσουμε το επιθετικό πλάνο τους. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον κόουτς Μπαρτζώκα, είναι ένας σπουδαίος προπονητής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ