Μπόγρης: «Θέλω να έρχονται όλο και περισσότερες ευκαιρίες για να αποδείξω τι αξίζω…»

Μπόγρης: «Θέλω να έρχονται όλο και περισσότερες ευκαιρίες για να αποδείξω τι αξίζω…»

Ο Γιώργος Μπόγρης, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γκραν Κανάρι στο ΣΕΦ (20/12) για την Ευρωλίγκα, έκανε δηλώσεις στην Media Day των Πειραιωτών.

Μετά την πολύ σημαντική νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την επόμενη υποχρέωσή του στην Ευρωλίγκα, που τον θέλει να φιλοξενεί τη Γκραν Κανάρια στο ΣΕΦ (20/12, 21:00) για την 14η αγωνιστική. Ο Γιώργος Μπόγρης σε δηλώσεις που έκανε στην καθιερωμένη Media Day, για το πόσο πολύ προσπαθεί να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που του δίνει ο Ντέβιντ Μπλατ.

Ο έμπειρος έλληνας σέντερ, στις δηλώσεις του αρχικά στάθηκε στο αυριανό (20/12, 21:00) παιχνίδι κόντρα στους Ισπανούς, αλλά και στα συγχαρητήρια που του έδωσε ο Ντέβιντ Μπλατ και την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος, όταν αγωνίζεται.

Ακόμα μίλησε για το πλάνο του Ολυμπιακού, που έφερε το διπλό στην Βαρκελώνη, για τον πόνο στο χέρι του, ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τι είπε:

Αρχικά: «Πιστεύω ότι το να συγκεντρωθούμε είναι πολύ εύκολο. Το κίνητρο μας είναι τεράστιο, αφού θέλουμε να πάμε ταμείο μετά την μεγάλη αυτή νίκη. Θέλουμε να πάρουμε ένα ακόμα ματς, που θα μας πλαισιώνει στις υψηλές θέσεις».

Για την κίνηση του Μπλατ: «Είναι πολύ ωραίες στιγμές για κάθε αθλητή και για εμένα γιατί έχω προσπαθήσει και περιμένω κάθε ευκαιρία να την πάρω και όποτε έρχονται οι ευκαιρίες προσπαθώ να βοηθάω και θέλω να έρχονται όλο και περισσότερες, για να αποδείξω τι αξίζω».

Για το διπλό στην Βαρκελώνη: «Θεωρώ ότι κρατήσαμε πολύ πιστά το πλάνο και κόψαμε το δεξί χέρι από τους δημιουργούς. Σταματήσαμε τον Τόμιτς, που δουλεύει για όλη την ομάδα του σε εκτέλεση και δημιουργία. Πήραμε τα ριμπάουντ και δεν αφήσαμε την Μπαρτσελόνα να πιστέψει, ότι θα μας κερδίσει».

Για την ήττα από την Αρμάνι και τον πόνο στο χέρι του: «Τώρα το ματς με την Αρμάνι δεν ήταν μεγάλη απώλεια, γιατί είναι ποιοτική ομάδα, μπορούμε να τους κερδίσουμε εκεί. Εχουμε κάνει μεγάλες νίκες και πλέον το πρόγραμμα φτιάχνει, τρομακτικά για εμάς. Δεν είναι κάτι σοβαρό, πονάω αλλά λογικά σε 1 εβδομάδα με 10 ημέρες θα είμαι εντάξει».

Για τον κόσμο: «Σας περιμένουμε όχι αύριο, αλλά πάντα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ