Πρίντεζης: «Να βελτιωνόμαστε όσο περισσότερο γίνεται»

Πρίντεζης: «Να βελτιωνόμαστε όσο περισσότερο γίνεται»

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι, μετά από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων υποστήριξε ότι η αντίδραση της ομάδας μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετική, «τελειώνοντας» από νωρίς μία από τις λεγόμενες… εύκολες αναμετρήσεις. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρίντεζης:

«Ήταν ένα σημαντικό βήμα. Ακόμα πιο σημαντικό πως μετά από μια μεγάλη νίκη δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε ένα παιχνίδι που έμοαιζε εύκολο, αλλά είχαμε δείξει πως στο παρελθόν μετά από μεγάλες νίκες δεν παρουσιαζόματαν σοβαροί. Κρατάμε τη νίκη. Παίξαμε ομαδικά. Δουλεύουμε τα λάθη και ο κόουτς θέλει να τα αποφεύγουμε. Παίξαμε καλή άμυνα, ενώ δείξαμε και διάρκεια στο παιχνίδι.

Είναι κάτι που δουλεύουμε ο ρυθμός στην άμυνα. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Η άμυνα είναι και θέμα θέλησης. Είναι σηαμντικό να καταλαβαίνει ο καθένας πως για να προχωρήσεις δεν θα πρέπει να δέχεσαι καλάθι. Δεν θέλω να κάνω θέμα πρόβλεψης, θα δούμε, όσο πάει. Είμαστε αρκετά καλά. Θα πρέπει να βελτιωνόμαστε όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ