Τζέιμς Γκιστ : Μοιράστηκε το βραβείου του MVP στην 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας

Τζέιμς Γκιστ : Μοιράστηκε το βραβείου του MVP στην 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας

Τζέιμς Γκιστ και Νάντο Ντε Κολό ήταν εξαιρετικοί, οδηγώντας Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ σε νίκες επί των Μάλαγα και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Αμφότεροι αναδείχθηκαν MVP.

Ο Τζέιμς Γκιστ τα έκανε… όλα στο ματς με τη Μάλαγα το βράδυ της Παρασκευής (1/12) και έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Δεν θα το χαρεί ωστόσο μόνος του, καθώς και ο Νάντο Ντε Κολό με την παρουσία που είχε στο ματς της ΤΣΣΚΑ με την Μπαρτσελόνα στη Μόσχα (92-78 για την ομάδα του Ιτούδη) ισοφάρισε την επίδοση του Αμερικανού των πράσινων.

Ο Γκιστ, στο ματς με τους Ανδαλουσιάνους, είχε 17 πόντους (7/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 30 μονάδες στο σύστημα index σε 35’04» που παρέμεινε στο παρκέ!

Από την πλευρά του ο Γάλλος γκαρντ της «ομάδας του στρατού» ήταν επίσης εξαιρετικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Για την ακρίβεια είχε 18 πόντους (5/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/3 βολές), 4 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 4 κλεψίματα, 5 κερδισμένα φάουλ και 3 λάθη σε 33’12», συγκεντρώνοντας και αυτός 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ