Κεμζούρα: «Πιέσαμε καταστάσεις και βιαστήκαμε»

Κεμζούρα: «Πιέσαμε καταστάσεις και βιαστήκαμε»

Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στις κακές επιλογές του Ολυμπιακού απέναντι στην Νταρουσάφακα και στον λόγο που κρίθηκε το ματς.

Με την ομάδα του και την νοοτροπία που έδειξε στην αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα, τα είχε ο  Κεστούτις Κεμζούρα έπειτα την ήττα στην Τουρκία.

Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε στη Nova πως: «Φαίνεται ότι στην αρχή του παιχνιδιού δεν είχαμε κάποιο σημάδι. Στο σουτ είχαμε άσχημα ποσοστά. Στο ξεκίνημα είχαμε έλλειψη από την αρχη πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο. Βάζαμε τα καλάθια με δυσκολία και στην άμυνα δεχόμασταν εύκολα σκορ.

Χάσαμε πολλά σουτ για αυτό είχαμε πολλά ριμπάουντ. Δεν μετουσιώσαμε σε καλάθια στην δεύτερη ευκαιρία. Δεν κάναμε τίποτα για αυτό, ήταν πολύ λίγες οι φορές. Ήταν σαν να μην κερδίζαμε κάτι.

Όταν πλησιάσαμε έπρεπε να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να κάνουμε επίθεση εκεί που πρέπει. Μας πλήγωσε και κρατούσε σε απόσταση με κακές αποφάσεις. Ίσως πιέσαμε καταστάσεις και βιαστήκαμε.

Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, πρώτα στο ματς της Κυριακής. Θα προσπαθήσουμε να «σβήσουμε» με τον Παναθηναϊκό την ήττα αυτή. Δεν χρειαζόταν να φτάσουμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν έχει νόημα να πούμε κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ