Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague

Μπασκόνια, Νταρουσάφακα, Μακάμπι και Μπαρτσελόνα προχώρησαν με νίκες στην πρώτη ημέρα της 15ης αγωνιστικής της Euroleague. Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία.

Η Μπασκόνια επιβεβαίωσε την πρόσφατη αγωνιστική της άνοδο και πέτυχε την 4η νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια τη διοργάνωση. Οι Βάσκοι πέτυχαν σπουδαίο διπλό στην Μόσχα επί της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα με 85-77 και πλέον με ρεκόρ 7-8, βρίσκεται αγκαλιά μες την 8άδα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έπαθε το… στραπάτσο της ημέρας. Παρά το γεγονός ότι ερχόταν από τρεις σερί νίκες, οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη από την Νταρουσάφακα (79-75) και πλέον με ρεκόρ 9-6 βλέπουν τον ανταγωνισμό να πλησιάζει όσον αφορά για την μάχη της 4ης-5ης θέσης.

Η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου  σε μια ματσάρα στο Τελ Αβίβ επικράτησε της Αρμάνι με 94-92 και έθεσε τους Ιταλούς εκτός 8άδας σε μια περίεργη πενταπλή ισοβαθμία που τείνει να εδραιωθεί, με την ομάδα του Λαού να φτάνει αισίως τις 5 νίκες στα πρώτα 15 ματς της κανονικής περιόδου. Τέλος η Εφές έχασε στο Παλαού Μπλαουγκράνα από την Μπαρτσελόνα με 80-65, αλλά παραμένει στην 4η θέση με ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό και ρεκόρ 9-6.

Αναλυτικά πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία με την πρώτη ημέρα της 15ης αγωνιστικής της Euroleague συμπληρωμένη:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ