Στους πιο αποτελεσματικούς σκόρερ της διοργάνωσης ο Λάνγκφορντ

Στους πιο αποτελεσματικούς σκόρερ της διοργάνωσης ο Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ φιγουράρει στη λίστα των πιο αποτελεσματικών σκόρερ της διοργάνωσης.

Η Εuroleague δημοσιοποίησε δύο λίστες στις οποίες απεικονίζονται μέσω των αριθμών οι πιο αποτελεσματικοί σκόρερ της διοργάνωσης. Ο δείκτης των πόντων ανά κατοχή αποδεικνύει και μέσα από τη στατιστική τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όσον αφορά το σκοράρισμα.

Δεν θα μπορούσε βέβαια από τους κορυφαίους να απουσιάζει ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού άλλωστε, έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας στο παρελθόν. Όχι μόνο μία αλλά δύο φορές, το 2014 και το 2017, αμφότερες με τη φανέλα της Ρωσικής Ούνικς Καζάν. Ο 35χρονος άσος του Τριφυλλιού πετυχαίνει 1.08 πόντους ανά κατοχή, ενώ έχει κατά μέσο όρο 10.3 κατοχές σε κάθε παιχνίδι.

Ο Κόρεϊ Χίγκινς της ΤΣΣΚΑ, πετυχαίνει 1.21 πόντους ανά κατοχή και είναι ο πιο αποτελεσματικός ανάμεσα στους παίκτες που έχουν διψήφιες κατοχές ανά παιχνίδι. Ο σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, Αρτούρας Γκουντάιτις, πετυχαίνει 1.34 πόντους ανά κατοχή. Ωστόσο ο Λιθουανός μετράει 9.5 κατοχές ανά παιχνίδι. Δείτε τις δύο λίστες που δημοσίευσε η Ευρωλίγκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ