Τζένκινς: «Πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ»

Τζένκινς: «Πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ»

Ο Τσαρλς Τζένκινς δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος ειδικά εκτός έδρας, ενώ υπογράμμισε πως η Χίμκι είναι υποχρεωμένη να παλέψει για τη νίκη.

Ο Τσαρλς Τζένκινς μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Χίμκι με τον Ολυμπιακό και σχολίασε τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα τόνισε ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει κανείς τους ερυθρόλευκους, ειδικά στο ΣΕΦ, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παλέψουν και να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό, ειδικά εκτός έδρας. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, γιατί η κατάσταση στη βαθμολογία είναι πολύ στενή. Για να μπούμε στα play offs θα πρέπει να έχουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε στα εναπομείναντα ματς. Με τη νίκη μας επί της Φενέρ έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Εξακολουθούμε να διεκδικούμε την πρόκριση στα play offs», ανέφερε o γκαρντ της ρωσικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ