Γουόλτερς: «Αλλάξαμε την άμυνά μας και αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό σε δύσκολα σουτ»

Γουόλτερς: «Αλλάξαμε την άμυνά μας και αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό σε δύσκολα σουτ»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η Ζαλγκίρις στο δεύτερο ημίχρονο.

Στον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκε η Ζαλγκίρις στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Νέιτ Γουόλτερς, μετά τη νίκη της λιθουανικής ομάδας επί του Παναθηναϊκού με 82-69.

Ο γκαρντ της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι η Ζαλγκίρις  στο δεύτερο μέρος άλλαξε τον τρόπο που αμυνόταν και ανάγκασε τους Πράσινους να πάρουν δύσκολα σουτ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήμουν πολύ ανήσυχος όταν τραυματίστηκα στον αστράγαλο, γιατί δεν ήξερα τη σοβαρότητα. Αλλά, ένιωσα καλά και είμαι χαρούμενος που πήραμε μία σημαντική νίκη. Ήθελα πολύ να επιστρέψω στο παρκέ γιατί με είχε ανάγκη η ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να νικήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο του ματς, αλλάξαμε την άμυνά μας και οι αντίπαλοι αναγκάστηκαν να πάρουν δύσκολα σουτ.

Νομίζω ότι έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης στην επίθεση. Όλοι πρέπει να βρίσκουμε τον ελεύθερο παίκτη. Αλλά, σήμερα κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και καταφέραμε να βάλουμε τα τρίποντα. Ήταν ένας μακρύς μήνας. Δεν παίζαμε καλά και αυτό ήταν ενοχλητικό. Πραγματικά, θέλαμε πολύ τη νίκη και ίσως να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ