Τέλος κι επίσημα ο Μπαρτζώκας από τη Χίμκι (pic)

Τέλος κι επίσημα ο Μπαρτζώκας από τη Χίμκι (pic)

Παρελθόν από τη Χίμκι κι επίσημα ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τη ρωσική ομάδα να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας. Αντικαταστάτης του Έλληνα τεχνικού θα είναι ο Ρίμας Κουρτινάιτις.

Η Χίμκι αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της κι επίσημα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, λόγω των φτωχών αποτελεσμάτων της φετινής σεζόν. Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας αποφάσισε πως είναι καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, με τον Έλληνα τεχνικό να ολοκληρώνει τη συνεργασία του περίπου πέντε μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Αντικαταστάτης του Μπαρτζώκα στον πάγκο της Χίμκι θα είναι ο Ρίμας Κουρτινάιτις, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που εργάστηκε από το 2011 μέχρι το 2016. Από την άλλη ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού αποχώρησε μετά από 1,5 χρόνο στη ρωσική ομάδα, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό της VTB League, όπου και ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από τη ρωσική αρκούδα αποκλείστηκε πέρσι και στα play off της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ρωσικής ομάδας, Πάβελ Αστάκχοφ για την απόλυση του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη συνεργασία. Κάτω από την καθοδήγησή του πέρσι είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα φτάνοντας στα play offs. Εκτιμούμε τη συμβολή του στην πρόοδο του κλαμπ. Δυστυχώς φέτος τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της διοίκησης, των χορηγών και των φιλάθλων. Ξέρουμε πως τα προβλήματα μέσα στην ομάδα δεν περιορίζονται στο ρόλο και τις δράσεις του προπονητή, αλλά προκειμένου να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση και για να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης στην ομάδα, πήραμε αυτή την απόφαση. Εύχομαι στον Γιώργο καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ