Συνέντευξη Ερικ Γκριν στο «10»: «Θα λατρέψετε τον Μπριάντε στην Ελλάδα»

Συνέντευξη Ερικ Γκριν στο «10»: «Θα λατρέψετε τον Μπριάντε στην Ελλάδα»

Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε μιλάει με τα καλύτερα λόγια στο «10» για τον παίκτη που είναι έτοιμος να φέρει ο Ολυμπιακός για την περιφέρεια του.

Κοιτώντας απλά το προφίλ του στο Instagram, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ένας παίκτης που παθιάζεται για το παιχνίδι. Λατρεύει το μπάσκετ, ζει για αυτό και είναι αφοσιωμένος σε αυτό και μόνο.

Ο Μπριάντε Γουέμπερ είναι ο παίκτης που αποφάσισε ο Ντέιβιντ Μπλατ να καλύψει την περιφέρεια του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης άγνωστος για πολλούς αλλά γνωστός σε παλιούς μας γνώριμους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κοιτάζοντας λοιπόν το προφίλ του στα social media και το τελευταίο του ποστάρισμα για τη νέα του αρχή, είδαμε το like του Ερικ Γκριν.

Οι δύο τους γνωρίζονται από τα χρόνια του κολλεγίου, όταν ο Γκριν αγωνιζόταν στο Virginia Tech και ο Γουέμπερ στο VCU με τις κόντρες τους να περιορίζονται στο παρκέ και μόνο. Το «10» επικοινώνησε με τον παλιό γκαρντ των Ερυθρολεύκων και νυν της Φενέρ για να αποσπάσει ένα σχόλιο για τον νέο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Στο άκουσμα της ερώτησης μας ο Γκριν είπε: «Πίστεψέ με θα λατρέψετε την ενέργεια που φέρνει στο παρκέ ο Μπριάντε. Είναι εκπληκτικός αθλητής».

Τι ακριβώς θα λατρέψει ο κόσμος του Ολυμπιακού αναφορικά με τον 26χρονο γκαρντ; «Αρχικά είναι ένας φοβερός παίκτης και ένας φοβερός άνθρωπος.  Είναι δεδομένο ότι θα φέρει μια.. σπίθα στην άμυνα του Ολυμπιακού και θα μπορέσει να βοηθήσει όπου τον χρειαστεί ο προπονητής του».

Το σημαντικότερο όλων; Ποιος είναι ο Γουέμπερ; Τι μπορεί να κάνει στο παρκέ; 

Ο Έρικ Γκριν αναλύει λέγοντας ότι: «Παρότι κάπως κοντός είναι πολύ αθλητικός και ένας πολύ καλός αμυντικός παίκτης που δεν σταματάει να πιέζει. Έχει την δυνατότητα να διεισδύει στο καλάθι ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Είναι εξίσου γρήγορος και αποτελεσματικός κοντά στην μπασκέτα. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό παλικάρι, που δουλεύει σκληρά και δεν αφήνεται στην μοίρα του. Προσωπικά τον ξέρω εδώ και εφτά χρόνια και έχω μόνο θετικές εικόνες από αυτόν.

Παίξαμε ως αντίπαλοι στο κολλέγιο και έχουμε πολύ σεβασμό ο ένας με τον άλλον για το παιχνίδι του. Πιστεύω ότι ταιριάζει τέλεια στον Ολυμπιακό. Θα τον λατρέψετε και ειδικά την ενέργεια που φέρνει στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ