Μπλατ: «Πιο σημαντικό το Μακάμπι – Ολυμπιακός παρά το Μπλατ – Σφαιρόπουλος»

Μπλατ: «Πιο σημαντικό το Μακάμπι – Ολυμπιακός παρά το Μπλατ – Σφαιρόπουλος»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (7/2, 21:05), ενώ παράλληλα δεν θέλησε να εστιάσει στην μάχη των... πάγκων με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση τονίζοντας ότι ο αγώνας δεν είναι Μπλατ εναντίον Σφαιρόλουλου. Παράλληλα, ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός σχολίασε την κρισιμότητα του αγώνα, ενώ μίλησε και για την κατάσταση των Μιλουτίνοφ και Παπανικολάου.

Δείτε όσα ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού:


Αρχικά τόνισε:
«Ο κόσμος μού έχει πει πως μοιάζω λίγο με τον Νίκολας Κέιτζ, αλλά θα προτιμούσα να μοιάζω με τον Τραβόλτα. Όμως αυτό δεν έχει σημασία, όπως και το ποιος είναι στον πάγκο της κάθε ομάδας. Δεν είναι Μπλατ εναντίον Σφαιρόπουλο, αλλά Ολυμπιακός εναντίον Μακάμπι»

Για την κρισιμότητα του ματς: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Μακάμπι είναι μια από τις πιο βελτιωμένες ομάδες και έχει παρουσιάσει πολύ καλό μπάσκετ στα τελευταία παιχνίδια».

Για την κατάσταση των Παπανικολάου-Μιλουτίνοφ: «Ελπίζω όλοι να είναι έτοιμοι να παίξουν. Αυτό ελπίζω».

Για τον τον Μπριάντε Γουέμπερ απέφυγε τα πολλά-πολλά: «Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τη Μακάμπι. Θα μιλήσουμε για τη νέα μας προσθήκη στην κατάλληλη στιγμή, ανοιχτά και με χαρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ