Παπανικολάου: «Πρέπει να είμαστε σκληροί κόντρα στην Μακάμπι  μέχρι τέλους»

Παπανικολάου: «Πρέπει να είμαστε σκληροί κόντρα στην Μακάμπι μέχρι τέλους»

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι και στις δυσκολίες που περιέχει, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι σκληροί μέχρι τέλους.

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού κόντρα στην Μακάμπι, τόνισε την κρισιμότητα του αγώνα κόντρα στους Ισραηλινούς, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ενώ έκανε και αναφορά προς τον νέο απόκτημα των ερυθρόλευκων, Μπριάντε Γουέμπερ.

Δείτε όσα ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ:

Αρχικά τόνισε: «Ξεκινά το τελευταίο σπριντ. Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ, από την 4η ως την 8η θέση οι ομάδες είναι κοντά και με δύο ήττες μπορεί να βρεθείς εκτός play offs. Το τελευταίο σπριντ είναι το πιο σημαντικό και πρέπει να είμαστε μαχητικοί για να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια με ψηλά το κεφάλι.

Η Μακάμπι είναι σε ανοδική πορεία, ο κόουτς Σφαιρόπουλος έχει βάλει τη σφραγίδα του και γνωρίζοντας πώς λειτουργεί μετά την ήττα από την Μπασκόνια θα είναι πιο αποφασισμένοι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη σκληράδα της Μακάμπι και τις δυνατές φωνές στο γήπεδο. Δεν θα είναι εύκολη η δουλειά μας»

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Το επίπεδο είναι πολύ ψηλό για να υπάρχουν μυστικά πλέον. Ξέρουμε πώς παίζουν οι άλλοι προπονητές και εκείνοι πώς παίζουμε εμείς. Λίγο παραπάνω ο κόουτς Σφαιρόπουλος που ήμασταν στην καθημερινότητά του. Ο καθένας κοιτά τη δουλειά του και πώς θα βοηθήσει την ομάδα του».

Για το πρόβλημα τραυματισμού του: ««Καλά είμαι, με μια προπόνηση βέβαια. Θα δούμε. Νιώθω καλά, έκανα προπόνηση χωρίς πόνο και ευελπιστώ να είμαι 100% έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον Μπριάντε Γουέμπερ: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας. Να έρθει το παιδί, είναι ευπρόσδεκτος και μακάρι να μας βοηθήσει όσο μπορεί, για το καλύτερο της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ