Σφαιρόπουλος: «Αξίζαμε τη νίκη, παλέψαμε ως το τέλος»

Σφαιρόπουλος: «Αξίζαμε τη νίκη, παλέψαμε ως το τέλος»

Ο Ελληνας τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού – Αναλυτικά όσα είπε στα αποδυτήρια.

Η Μακάμπι επικράτησε του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ με 65-64, για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της 8άδας.

Η μεγάλη νίκη επί των Πειραιωτών, αλλά και το γεγονός ότι οι παίκτες του πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ικανοποίησαν απόλυτα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του.

«Παλέψαμε ως το τέλος και αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια και μπράβο», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια ο Ελληνας τεχνικός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σφαιρόπουλος:

«Συγχαρητήρια σε όλους. Είχαμε πει πως έπρεπε να νικήσουμε έστω με έναν πόντο (σ.σ. γέλια). Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Παλέψαμε και πήραμε καλές αποφάσεις στο τέλος. Ήταν ένα ντέρμπι. Δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος και να είμαστε νευρικοί. Πρέπει να έχουμε ξεκάθαρες ιδέες κατά την διάρκεια του αγώνα στην άμυνα και στην επίθεση. Παλέψαμε ως το τέλος και αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια και μπράβο.

Πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι μία μεγάλη νίκη, αλλά ακόμα δεν υλοποιήσαμε τον στόχο μας. Πρέπει να παλέψουμε περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος, πρέπει να πιέζουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Μην ξεχάσετε πως τώρα έχουμε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Θα έχουμε μία μέρα ρεπό και μετά θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας. Μπράβο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ