Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ο «βασιλιάς της Ευρώπης» (vid)

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ο «βασιλιάς της Ευρώπης» (vid)

Ο Σέρβος προπονητής κλείνει 27 χρόνια στους ευρωπαϊκούς πάγκους και η Ευρωλίγκα του αφιέρωσε ένα βίντεο, χαρακτηρίζοντας τον «βασιλιά της Ευρώπης».

Η Ευρωλίγκα αφιέρωσε ένα βίντεο στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος συμπληρώνει 27 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στους ευρωπαϊκούς πάγκους, προαναγγέλλοντας τον ως «βασιλιά της Ευρώπης».

Αναλυτικά όσα λέει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο βίντεο

«Η ζωή μου είναι το μπάσκετ. Είναι πολύ εύκολο να το αναγνωρίσεις. Ακόμα και την στιγμή που ξεκίνησα, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω επαγγελματίας παίκτης και προπονητής. Αλλά η ζωή με έφερε στην θέση που είμαι τώρα. Πιστεύω, λοιπόν, ότι για εμάς κάθε ημέρα είναι μία ευκαιρία να βελτιωθούμε, να μαθαίνουμε και να καταλαβαίνουμε καλύτερα.

Πίσω από οτιδήποτε βρίσκεται πολλή δουλειά και αρκετές ώρες για να ξοδεύεις ώστε να νιώθεις καλύτερα και να κατανοείς τα σημαντικά πράγματα στο μπάσκετ. Περνώ πολλές ώρες να σκέφτομαι όλες τις λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν την ομάδα μου. Ξέρω καλά ποιος είμαι, αλλά αν δεν προσπαθώ να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα δεν θα γίνω ένας πετυχημένος προπονητής.

Πάντα ξέρω αν προσπαθώ να κάνω κάτι σωστό ή λάθος. Προσπαθώ να «μιλώ» με τον εαυτό μου για οτιδήποτε και κρατώ ένα πράγμα από την αρχή της καριέρας μου, να είμαι έτοιμος για κάθε ερώτηση. Πρέπει να έχω κάθε απάντηση αλλιώς θα είναι κακό για εμένα και τη ομάδα μου. Θέλω να τους μιλάω και να κάνουμε αυτό που νομίζω τακτικά πως είναι σωστό. Αλλά όποιος έχει κάτι να προτείνει είμαι έτοιμος να το συζητήσω. Φυσικά, αποφασίζω εγώ στο τέλος γιατί είναι λογικό αλλά πρέπει να αισθάνονται άνετα οι παίκτες.

Για μένα είναι οι καλύτεροι και τους φέρομαι έτσι αλλά ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος, πάντα προσπαθώ να κάνω κάτι καλύτερα. Αυτή την κατεύθυνση πρέπει να έχει ο κάθε άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/EuroLeague/status/1097436310053285888

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ