Εξετάζει νομικά το ενδεχόμενο αποχώρησής της από την ACB η Ρεάλ Μαδρίτης

Εξετάζει νομικά το ενδεχόμενο αποχώρησής της από την ACB η Ρεάλ Μαδρίτης

Χοντραίνει η κόντρα της Ρεάλ Μαδρίτης με την ACB, με τους πρωταθλητές Ισπανίας και Euroleague να διενεργούν νομική έρευνα για την ενδεχόμενη αποχώρησή τους από το πρωτάθλημα.

Φαίνεται πως όσα συμβαίνουν στην Basket League δεν είναι αμιγώς ελληνικό… προνόμιο. Μετά τις δηλώσεις του Αταμάν, προπονητή της Εφές έρχεται και η σφοδρή διαμάχη της Ρεάλ Μαδρίτης με την ACB, με αφορμή τον άκρως επεισοδιακό τελικό του Copa del Rey κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι μερένχες μετά από δηλώσεις και διαρροές στον Τύπο, φαίνονται πολύ ενοχλημένοι και αδικημένοι από την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τους διαιτητές, με τα σφυρίγματα διαιτητών επιπέδου Euroleague όπως οι Γκονζάλες Γκαρθία και Πέρεθ Πέρεθ να είναι αυτά που ξεχείλισαν το ποτήρι.

Η Ρεάλ ζήτησε από τη Λίγκα και την ένωση Διαιτητών Ισπανίας να καταδικάσουν δημόσια τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Copa del Rey, αλλά η τοποθέτησή της χαρακτηρίστηκε λυπηρή από τους Μαδριλένους, οι οποίοι ετοιμάζονται πλέον για το επόμενο στάδιο που αν ολοκληρωθεί θα σημάνει αλλαγή του μπασκετικού χάρτη στην Ευρώπη. Αλλά και τη δημιουργία ενός ιδιότυπου… δεδικασμένου για τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που φαίνεται σιγά σιγά να κρυφοκοιτάζουν προς την αποχώρηση από τα εθνικά τους πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με την ισπανική As λοιπόν, οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ξεκινήσει ήδη να… ψάχνονται για το νομικό πλαίσιο και τις πιθανές επιπτώσεις ενδεχόμενης φυγής τους από την ACB, ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά μιας τέτοιας απόφασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ