Οι διαιτητές του Εφές – Ολυμπιακός

Οι διαιτητές του Εφές – Ολυμπιακός

Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Ανάμεσα τους και ο ένας εκ των τριών που τα έκανε μαντάρα στον τελικό της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ.

Τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στο Σινάν Ερντέν για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Euroleague ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Ολυμπιακό όρισε η διοργανώτρια αρχή.

Οι ρέφερι που επέλεξε η Euroleague είναι ο Κροάτης Νταμίρ Γιαβόρ, ο Ισπανός Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ και ο Λιθουανός Γιούργκις Λαουριναβίτσιους.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Ισπανός  διαιτητής είναι ένας από τους τρεις που τα έκανε θάλασσα στον τελικό του Copa Del Rey την περασμένη Κυριακή ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, με τους Μαδριλένους να απειλούν ακόμα και με αποχώρηση από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Πέρεθ έχει σφυρίξει την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (93-80) και τις νίκες στο ΣΕΦ απέναντι σε Μπουντούτσνοστ (92-70) και Χίμκι (71-57). Από την άλλη ο Γιαβόρ ήταν διαιτητής στη νίκη του Ολυμπιακού επί τη Χίμκι στη Μόσχα (66-87) και την ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (89-68), ενώ ο Λαουριναβίτσιους δεν έχει δώσει το παρών σε παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ