Κεμζούρα: «Εμείς βάλαμε τους εαυτούς μας σε τέτοια κατάσταση»

Κεμζούρα: «Εμείς βάλαμε τους εαυτούς μας σε τέτοια κατάσταση»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Αναντόλου Εφές και τα αίτια της νέας ήττας της ομάδας του.

Μία ακόμα ήττα για τον Ολυμπιακό στη Ευρωλίγκα, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν τι ακριβώς πάει τόσο στραβά και έχουν αυτά τα αποτελέσματα.

Αυτήν την απάντηση προσπάθησε να δώσει ο άμεσος συνεργάτης του Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος δήλωσε μετά το ματς με την Εφές πως: «Θα έλεγα ότι αμυντικά, αν δούμε το σκορ, τα πήγαμε σχετικά καλά. Υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες, όμως, που έκριναν το ματς, όπως και άλλα σαν αυτό. Τα 15 λάθη είναι πολλά, ειδικά όταν ο αντίπαλος έχει 7. Κάποια από τα λάθη μας ήταν εύκολα, εμείς βάλαμε τους εαυτούς μας σε τέτοια κατάσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δυσκολευόμασταν να σκοράρουμε και αυτό ήταν το πρόβλημα. Όταν χάνεις εύκολα σουτ, ο αντίπαλος σε τέτοιο επίπεδο θα σε τιμωρήσει. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση για την επίθεση. Αυτό ψάχνουμε. Ψάχνουμε τα κατάλληλα σχήματα, τα κατάλληλα σουτ. Δεν έχουμε βρει ακόμη τι φταίει. Πολλές φορές φταίει και η συγκέντρωση, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ