Μπλατ: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε»

Μπλατ: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε»

Στα λάθη του Ολυμπιακού απέναντι στην Εφές και την μηδενική συγκέντρωση της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και πάλι και πλέον είναι πολύ δύσκολη η θέση του αναφορικά με την κατάταξή του στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, παρότι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ελέω των πόνων του στην μέση, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αναφορικά με το πώς βλέπει την κατάσταση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε: «κάναμε σπουδαία δουλειά αμυντικά, αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να γίνει ώστε να κερδίσεις μια καλή ομάδα εκτός έδρας. Και εάν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να κερδίσεις. Κάναμε πολλά λάθη που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει, σε κάθε ματς, κάνουμε κάπου μεταξύ 10-20 λάθη, δέκα λάθη μπορεί να γίνουν γιατί παίζουν και οι αντίπαλοι και σε πιέζουν, αλλά κάναμε και πολλά λάθη επιλογών, χωρίς συγκέντρωση. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε ορισμένα παιχνίδια. Είμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο και σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα μας.

Παίξαμε με τη Φενέρ εκτός, με τη Μακάμπι εκτός, παίξαμε με την Μπαρτσελόνα που ήταν σε φοβερή κατάσταση στην έδρα μας, παίξαμε με την Εφές εκτός, είναι δύσκολη περίοδος, ξεκάθαρα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, ήταν ματς που μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά και να τα χάσουμε. Χάσαμε στη Μακάμπι στο τελευταίο σουτ, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να κερδίσουμε εδώ, αλλά ποτέ δεν μπήκαμε μπροστά στο σκορ από ένα σημείο και έπειτα, κάναμε πολλά λάθη, ήμασταν άστοχοι, κάποιες φορές καθυστερούσαμε στις αποφάσεις μας. Τώρα είμαστε κάτω, πρέπει να βγούμε από αυτό. Πλέον το πρόγραμμα ίσως δείχνει να είναι λίγο καλύτερο, οπότε πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προχωρήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ