Σφαιρόπουλος: «Σημαντικό ματς απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο»

Σφαιρόπουλος: «Σημαντικό ματς απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο»

Στο γεγονός ότι η Μακάμπι θα παίξει κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος έχει τον ίδιο στόχο με εκείνην στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενείται από την Μπάγερν στο Μόναχο για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να φέρει η ομάδα του το ματς στα μέτρα της για να μπορέσει να πάρει την νίκη, όπου θα την κρατήσει ζωντανή για την πρόκριση στα play-off.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, αλλά ακόμη κι αν κερδίσουμε αυτό, θα πρέπει να πάρουμε και τα επόμενα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και δυνατοί.

Παίζουμε στην έδρα τους και θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το μαχητικό πνεύμα και να παλεύουμε για κάθε κατοχή, ως το τέλος. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, γιατί η Μπάγερν ειδικά στην έδρα της είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν χάσει μόνο τέσσερα ματς, ενώ έχουν κερδίσει και τη Φενέρ.

Είναι μια δύσκολη έδρα και μόνο αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ελέγξουμε το ρυθμό έχουμε ελπίδες για νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ