Λάσο : «Από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες ο Ολυμπιακός»

Λάσο : «Από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο ενόψει του αυριανού (8/12, 21:00) παιχνιδιού των δύο ομάδων.

Μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Πάμπλο Λάσο. Ο Ισπανός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έπλεξε το εγκώμιο των Ερυθρόλευκων ενόψει του αυριανού (8/12, 21:00) παιχνιδιού των δύο ομάδων για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο κόουτς της Βασίλισσας αναφέρθηκε, ακόμα, στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη και τόνισε το βάθος του ρόστερ που έχουν οι Πειραιώτες. Τέλος, δήλωσε πως αν η ομάδα του θέλει να κερδίσει θα πρέπει να πραγματοποιήσει αρκετά καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 50χρονος προπονητής:

«Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Έχουμε αντίπαλο μία πολύ δυνατή ομάδα με πολλά σημεία αναφοράς. Το κυριότερο είναι ο Σπανούλης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Είναι αποφασιστικός και δημιουργικός όταν έχει τη μπάλα. Είναι ο ηγέτης της ομάδας και μεγάλη προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολύ το στιλ του αλλά βασίζεται στον Σπανούλη. Υπάρχουν όμως κι άλλοι, όπως ο Πρίντεζης, ο Μιλουτίνοφ, ο Μακλιν και οι Ρόμπερτς και Στρέλνιεκς που είναι καλοί σουτέρ. Είναι πολύ δεμένοι σαν ομάδα και η φιλοσοφία του παιχνιδιού τους, τους κάνει τους από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να μην κάνουμε λάθη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ