Αριθμοί που ζαλίζουν από τον Μάικ Τζέιμς

Αριθμοί που ζαλίζουν από τον Μάικ Τζέιμς

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν με την αναγεννημένη Αρμάνι και έχει βάλει υποψηφιότητα για ΜVP της σεζόν στην Euroleague με τις επιδόσεις του να είναι εντυπωσιακές.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι στο Μιλάνο (21:45) για την 26η αγωνιστική της Euroleague με το ματς να είναι πολύ σημαντικό για το πλασάρισμα των «ερυθρόλευκων» στην 8αδα της διοργάνωσης.

Η Αρμάνι φέτος είναι πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια και στοχεύει πολύ ψηλά κάτι που σε μεγάλο ποσοστό οφείλεται στον Μάικ Τζέιμς και την εκπληκτική του απόδοση. Η Euroleague έκανε αφιέρωμα στον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού που θα κληθεί να βρει τρόπο για να τον αναχαιτίσει ο Ντέιβιντ Μπλατ στο αποψινό ματς, με τα νούμερά του να είναι εντυπωσιακά.

Ο Τζέιμς έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων σε κάθε ένα από τα τελευταία του 32 ματς στην διοργάνωση και διπλό νούμερο στην αξιολόγηση σε 25 από τα τελευταία 26 ματς!

Αυτό σημαίνει πως το σερί του κρατάει από την περσινή σεζόν ενώ φέτος είναι πρώτος σε αξιολόγηση παίκτης με μέσο όρο 21 βαθμούς ανά παιχνίδι και κορυφαίος σκόρερ της Euroleague με 19,7 πόντους!

Επίσης ο Αμερικανός έχει πασάρει από τουλάχιστον πέντε ασίστ στα 25 από τα τελευταία 26 του παιχνίδια (από τα περσινά πλέι οφ δηλαδή) και ένα κλέψιμο και πάνω στα 11/12 ματς της Αρμάνι!

Να σημειώσουμε πως ο Μάικ Τζέιμς είναι δεύτερος στις ασίστ με 6,8 μέσο όρο, ο μόνος που ακολουθεί τον Νικ Καλάθη (από μεγάλη απόσταση πάντως, αφού ο άσος του Παναθηναϊκού έχει 8,4), το φίλο και πρώην συμπαίκτη του δηλαδή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ