Ολυμπιακός: Χωρίς -νέα- προβλήματα, 11άδα και Ποκουσέφσκι (vid)

Ολυμπιακός: Χωρίς -νέα- προβλήματα, 11άδα και Ποκουσέφσκι (vid)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, με το νεαρό γκαρντ-φόργουορντ να συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη του αποστολή στην καριέρα του στον Πειραιά.

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα τελείωσε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ πριν το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου. Οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν στο ματς της Τρίτης στο ΣΕΦ τους Βασίλη Σπανούλη, Γιάνις Στρέλνιεκς και τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος προστέθηκε στις απουσίες του Ντέιβιντ Μπλατ για το ματς με τους Βαυαρούς.

Θα μπορούσαν μάλιστα οι Πειραιώτες να έχουν… 10άδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός αποφάσισε να συμπεριλάβει έναν ακόμα παίκτη στην αποστολή της ομάδας.

Ο λόγος για τον Αλεξέι Ποκουσέφκσι, ο οποίος θα είναι κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού στο ρόστερ για το ματς με την Μπάγερν, ενώ δεν θα φανεί περίεργο να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τους Ερυθρόλευκους.

Με την λειψανδρία που υπάρχει στην περιφέρεια, ο Μπλατ το σκέφτεται και θα δούμε την Τρίτη εάν θα αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει και ουσιαστικά να τον παρουσιάσει στον κόσμο της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ