Ψάχνει το «κόλπο γκρόσο» με τον Ντε Κολό η Ρεάλ Μαδρίτης

Ψάχνει το «κόλπο γκρόσο» με τον Ντε Κολό η Ρεάλ Μαδρίτης

Την περίπτωση του σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται να εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως μεταδίδουν ισπανικά ΜΜΕ.

Μια τεράστια μεταγραφή φαίνεται πως έχει βάλει στο… μάτι η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ισπανικό «encestando.es».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η «βασίλισσα» σκέφτεται να αποκτήσει τον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νάντο Ντε Κολό. Ο ατζέντης του παίκτη φαίνεται να έχει ενημερώσει τόσο την Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και την Μπαρτσελόνα πως ο πελάτης του δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί ξανά στην Ισπανία.

Αυτό έρχεται ως επακόλουθο κάποιον δηλώσεων του Γάλλου παίκτη, στην ισπανική «El País» που ανέφερε μεταξύ άλλων πως «θα ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία για να ζήσω. Για να παίξω δεν ξέρω… Θα δούμε. Είναι αυτό ακριβώς που σκέφτομαι και για το ΝΒΑ. Εξαρτάται από την πρόταση που θα έχω στα χέρια μου. Δεν μιλάω μόνο για τα χρήματα… Οφείλω να σκεφτώ την οικογένειά μου και παράλληλα θέλω να βελτιώνομαι και να κατακτώ τίτλους».

Θυμίζουμε πως ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ είχε αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα την περίοδο 2009-12 με τη φανέλα της Βαλένθια

Παράλληλα το σχετικό δημοσίευμα επισημαίνει πως η ΤΣΣΚΑ έχει ήδη προσεγγίσει τον Μίλος Τεόντοσιτς, που αυτήν τη στιγμή είναι ελεύθερος, σε περίπτωση που ο Ντε Κολό αποχωρήσει.

Να αναφέρουμε ακόμη πως ο 32χρονος γκαρντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αυτό είναι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι «μερένχες», προσφέροντας του ένα ποσό κοντά στα 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής ο Ντε Κολό έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα σε 24 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 14,8 πόντους, μοιράζοντας 3,6 ασίστ και μαζεύοντας 2,6 ριμπάουντ, σε περίπου 25 λεπτά που μένει στο παρκέ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ