Λάνγκφορντ: «Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε τι έγινε»

Λάνγκφορντ: «Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε τι έγινε»

Πνευματικά έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο είναι ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Για ακόμη έναν τελικό προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα φιλοξενηθεί από την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία (22/3) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο γκάρντ του «τριφυλλιού», Κιθ Λάνγκφορντ, τόνισε πως στο σύλλογο είναι πνευματικά έτοιμοι για το παιχνίδι, μίλησε για την παρουσία του στις προσπάθειες της ομάδας, ενώ έκανε σαφές πως στο «πράσινο» στρατόπεδο προσπαθούν να εστιάζουν κυρίως στα θετικά.

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού: «Από το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια και μετά κάθε φορά για εμάς είναι τελικός. Είμαστε πνευματικά έτοιμοι στα τελευταία πέντε ματς. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς».

Για την προσωπική παρουσία του: «Από την στιγμή που γύρισα η ομάδα δεν έχει χάσει. Υπάρχει μία λύση ακόμα στο σκοράρισμα, ένας έμπειρος. Έλειπα δύο μήνες, ο Σον παίζει εξαιρετικά στην θέση μου. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, ο ρόλος μου πλέον είναι διαφορετικός. Θέλω να δίνω ηρεμία στην ομάδα μέσα και έξω στο παρκέ. Νιώθω καλά».

Για το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια: «Δεν είναι κατάρρευση το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια. Κατάρρευση είναι αυτό που έγινε στην Μακάμπι στο ματς με την Ζαλγκίρις. Ο κόσμος θα βρει κάτι να πει, εμείς εστιάζουμε στα θετικά και συνεχίζουμε. Εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε το τι έγινε. Κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε ευκαιρία να «κλειδώσουμε» μία θέση στα πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ