Ουέμπερ: «Έτοιμοι για… κυνομαχία»

Ουέμπερ: «Έτοιμοι για… κυνομαχία»

Ο Αμερικανός γκαρντ με τον δικό του τρόπο έδειξε το πόσο «ζωής ή θανάτου» είναι το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

Ένα παιχνίδι σίγουρα δύσκολο και με πολλές ιδιαιτερότητες είναι αυτό ανάμεσα στο Ολυμπιακό και την Ζαλγκιρις στο ΣΕΦ. Κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του και ο Μπριαντέ Ουέμπερ αναφορικά με την αναμέτρηση με τους Λιθουανούς, για την οποία είπε:

«Είμαστε συγκεντρωμένοι, μας έχει δώσει το πλάνο ο προπονητής, προπονούμαστε όλη τη βδομάδα και είμαστε έτοιμοι για μία κυνομαχία».

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός δήλωσε: «Πρέπει να εμφανιστούμε, στην Γκραν Κανάρια δεν εμφανιστήκαμε. Όπως θα έπρεπε να είμαστε δηλαδή. Τώρα, ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ μας. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, δεν ήμασταν στη Γκραν Κανάρια, αλλά αύριο δεν θα είναι το ίδιο».

Για το πώς βλέπει την ομάδα του ο Ουέμπερ είπε: «Δεν είμαι εδώ πολύ καιρό για να έχω πλήρη εικόνα. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά δεν ξέρω τί έγινε στο παρελθόν. Ξέρω ότι είναι μεγάλη σεζόν. Προσπαθώ να βοηθήσω τους γύρω μου, να δώσω ενέργεια και να είμαι ένα φωτεινό σημείο. Πρέπει να προκριθούμε στα playoffs. Αν γίνει αυτό, τότε μιλάμε για μία νέα αρχή, μία νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ