Πανό στο ΟΑΚΑ για την επίθεση στο Παπαστράτειο (pic)

Πανό στο ΟΑΚΑ για την επίθεση στο Παπαστράτειο (pic)

Πανό που «φωτογράφιζε» την επίθεση στο Παπαστράτειο στον αγώνα πόλο του Ολυμπιακού με τη Γλυφάδα, εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ για την Ευρωλίγκα.

Την ώρα που άπαντες καταδίκασαν την επίθεση κουκουλοφόρων πριν από λίγο καιρό στο ματς πόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα, ένα πανό το οποίο… αποθέωνε το συμβάν αυτό, έκανε την εμφάνισή του απόψε στο ΟΑΚΑ.

Αναφερόμαστε στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 29η αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα.

Θυμίζουμε ότι στο ματς του Παπαστράτειου «γνωστοί-άγνωστοι» εισέβαλαν με καδρόνια και μαχαίρια και επιτέθηκαν σε λίγους φίλους του Ολυμπιακού που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας πόλο.

Ακολούθησαν σκηνές ωμής βίας από τους χουλιγκάνους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.

Βεβαίως η ανάρτηση του συγκεκριμένου πανό δεν μπορεί να εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά μια ασφαλώς μια πολύ μικρή μερίδα. Αλλωστε και σήμερα πάνω από 15 χιλιάδες οπαδοί των πράσινων γέμισαν το ΟΑΚΑ, δημιουργώντας εξαιρετική, αθλητική ατμόσφαιρα που βοήθησε τα μέγιστα για μία ακόμη φορά τους παίκτες του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ