Ρεάλ – Ζάλγκιρις: Σχεδόν σίγουρα εκτός ο Ρούντι, αμφίβολοι οι Ράντολφ, Ντεκ

Ρεάλ – Ζάλγκιρις: Σχεδόν σίγουρα εκτός ο Ρούντι, αμφίβολοι οι Ράντολφ, Ντεκ

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν θα παίξει κόντρα στη Ζάλγκιρις ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Άντονι Ράντολφ και Γκάμπριελ Ντεκ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται την Παρασκευή (5/4) κόντρα στη Νταρουσάφακα, ωστόσο το αν το ματς με τους Τούρκους θα έχει αξία για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είναι κάτι που θα φανεί από σήμερα (4/4) Πέμπτη (4/4).

Κι αυτό καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν εξαρτώνται μόνο από το δικό τους αποτέλεσμα, αλλά και από τα ματς των Μπασκόνια, Ζαλγκίρις και Αρμάνι.

Οσον αφορά το ματς των Λιθουανών, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παίζει  απόψε (22:00) τη… ζωή της στην Μαδρίτη αντιμετωπίζοντας την αδιάφορη (έχει κλειδώσει την 3η θέση) Ρεάλ.

Κι αν το ματς της Μαδρίτης είναι θεωρητικά πολύ δύσκολο για τους φιλοξενούμενους, η σύνθεση με την οποία θα κατέβει η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ίσως να το κάνει πιο… βατό

Συγκεκριμένα η «βασίλισσα» θα παραταχθεί σίγουρα δίχως τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού.

Επιπλέον οι Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ και Γκάμπριελ Ντεκ παραμένουν αμφίβολοι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και ο Ρούντι είναι πιθανό να μην αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ