Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Οριστικά 6ος ο Παναθηναϊκός, αγωνία στον Ολυμπιακό

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Οριστικά 6ος ο Παναθηναϊκός, αγωνία στον Ολυμπιακό

Οι Πράσινοι κέρδισαν με 87-67 την Μπούντουτσνοστ, τερμάτισαν στην 6η θέση της Ευρωλίγκας και στα πλέι οφ θα παίξουν με την Ρεάλ - Αγωνία στον Ολυμπιακό, που περιμένουν το αποτέλεσμα στη Μαδρίτη.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Μπούντουτσνοστ και με τη νίκη που πέτυχε σφράγισε και τυπικά την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι Πράσινοι, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους τους, επικράτησαν στο ΟΑΚΑ με 87-67 της πρωταθλήτριας της Αδριατικής Λίγκας και πήραν ως 6οι το εισιτήριο για την τελική 8άδα. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Πιτίνο στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί ξέχωρα από το τι θα γίνει στο ματς που βρίσκεται σε εξέλιξη με την Ζαλγκίρις, θα τερματίσουν στην 3η θέση. Από εκεί και πέρα, τη δεύτερη θέση «κλείδωσε» και τυπικά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία νωρίτερα κέρδισε εντός έδρας με 82-78 την Μπασκόνια. Οι Βάσκοι παρά την ήττα στη Μόσχα, προκρίθηκαν στα πλέι οφ και πλέον περιμένουν να μάθουν σε ποια θέση θα ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο. Από εκεί και πέρα, στην 4η θέση τερμάτισε η Αναντολού Εφές, η οποία κέρδισε στην Κωνσταντινούπολη την Αρμάνι με 101-95, αν και ήταν αδιάφορη βαθμολογικά.

Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, οι Ερυθρόλευκοι άκουσαν χαρμόσυνα νέα από Μόσχα και Πόλη και πλέον περιμένουν τι θα γίνει στη Μαδρίτη στο Ρεάλ – Ζαλγκίρις. Αν η ομάδα του Σάρας κερδίσει τη Ρεάλ, τότε ο Ολυμπιακός θα αποκλειστεί ανεξάρτητα από το τι θα κάνει αύριο ο ίδιος απέναντι στην Νταρουσάφακα. Αν κερδίσει η Ρεάλ, τότε οι Ερυθρόλευκοι με νίκη απέναντι στους Τούρκους παίρνουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ και μάλιστα ως 7ος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια 82-78
Αναντολού Εφές – Αρμάνι Μιλάνο 101-95
Παναθηναϊκός – Μπούντουτσνοστ 87-67
Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις (σε εξέλιξη)

Παρασκευή 5/4

Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι 20:45
Μπάγερν Μονάχου – Γκραν Κανάρια 21:00
Ολυμπιακός – Νταρουσάφακα 21:45
Μπαρτσελόνα – Κίμκι 22:00

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ