Final Four «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» στην Αθήνα!

Final Four «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» στην Αθήνα!

Η Euroleague αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου για την προσφορά τους στο μπάσκετ, με τη διεξαγωγή ενός εκ των επόμενων Final Four (του 2020 ή του 2021) στο ΟΑΚΑ.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η διοργάνωση ενός από τα επόμενα Final Four της Euroleague στην Ελλάδα και το ΟΑΚΑ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Euroleague, με πρωτοβουλία και απόφαση του εκτελεστικού της διευθυντή, Τζόνρντι Μπερτομέου, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου για την προσφορά τους στο μπάσκετ, με τη διεξαγωγή ενός εκ των επόμενων Final Four (του 2020 ή του 2021) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αυτό που χρειάζεται να αποφασιστεί είναι αν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να πραγματοποιηθούν τα έργα «ανακαίνισης» του ΟΑΚΑ, για να διεξαχθεί το Final Four της Euroleague το 2020 στην Αθήνα με το κόστος να υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ ενώ το σχετικό κονδύλι έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα και μόλις ο κ. Βασιλειάδης λάβει το «πράσινο φως» από τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πως θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο ΟΑΚΑ μέσα στο καλοκαίρι, τότε θα ενημερώσει και εκείνος με τη σειρά του τον Μπερτομέου και θα ανακοινωθεί η σχετική απόφαση της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ