Βουγιούκας: «Πήρε σφυρίγματα η Ρεάλ, υπάρχει το δεύτερο ματς»

Βουγιούκας: «Πήρε σφυρίγματα η Ρεάλ, υπάρχει το δεύτερο ματς»

Ο Ελληνας σέντερ τόνισε μετά την ήττα από τη Ρεάλ οτι οι Ισπανοί πήραν κάποια σφυρίγματα στα κρίσιμα σημεία του ματς, ενώ στάθηκε και στο «μπλακ-άουτ» των τελευταίων 4 λεπτών.

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Ιαν Βουγιούκας μετά το τέλος του πρώτου ματς της Μαδρίτης, στο οποίο ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 75-72.

Ο Ελληνας σέντερ που ήταν από τους διακριθέντες των πράσινων απόψε, τόνισε οτι η Ρεάλ πήρε κάποια σφυρίγματα στα κρίσιμα σημεία, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για «break» στο δεύτερο παιχνίδι την ερχόμενη Παρασκευή.

Για την εμφάνισή του: «Μακάρι να είχε συνδυαστεί με νίκη. Αυτό που κάναμε στο τέλος, όταν και γυρίσαμε από το -12, συνεχίζοντας με την ίδια προσέγγιση στην επίθεση, δε μας βγήκε από ένα σημείο κι έπειτα. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά υπάρχει και η Παρασκευή».

Για το τι έφταιξε: «Νομίζω, ότι ήταν ένας συνδυασμός πολλών. Ο Ταβάρες είναι τέτοιος, που σε αναγκάζει να σουτάρεις από μακριά και αν τα βάλεις, τότε έχει καλώς. Δε βάλαμε, όμως, πόντο σε 4 λεπτά».

Για το αν ήταν υπόθεση ενός σουτ: «Ήταν για ένα σουτ, ή ένα κερδισμένο φάουλ που δεν πήραμε. Γενικά, η Ρεάλ πήρε αρκετά σφυρίγματα και περιμένουμε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση την Παρασκευή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ